Я, даю свою згоду ТОВ «Трафік контроль» (Ідентифікаційний код 43285112), (далі - Товариство), на збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, оновлення, зміну, вилучення, використання, блокування, видалення і знищення, своїх персональних даних у спеціалізованій електронній базі даних, а саме: прізвища, імені, по батькові, дату і місце народження, адресу, сімейний, соціальний, майновий стан, освіту, професію, доходи, місце роботи, а також іншу інформацію особистого характеру, яка може бути використана при наданні мені Товариством послуг, а також для інформування мене про послуги та пропозиції Товариства. 

Я надаю згоду на надання мені інформації про послуги та пропозиції Товариства шляхом направлення поштової кореспонденції за місцем моєї реєстрації чи проживання, направлення за допомогою електронної пошти, СМС - повідомлень, повідомлень в месенджерах Ватсап (WhatsApp), Вайбер (Viber), Телеграм (Telegram), Push-повідомлень, а також за допомогою телефонних звернень. 

Я погоджуюся з тим, що Товариство під свою відповідальність має право доручити обробку персональних даних будь-якій третій особі на свій розсуд за умови дотримання вимог Закону України «Про захист персональних даних», в тому числі дотримання такою особою конфіденційності та забезпечення захисту моїх персональних даних. Передача моїх персональних даних третій особі моїх персональних даних може здійснюватися Товариством з дня надання мною даної згоди. 

Я надаю Кредитору (майбутньому, потенційному Кредитору), його контрагентам, включаючи суб'єктів ринку телекомунікацій, безумовну згоду на обробку, поширення іншим особам моїх персональних даних, інформацію про надання та отримання мною телекомунікаційних послуг, які отримані від мене та/або самостійно та/або від інших осіб, з метою прийняття рішення про укладення договору зі мною, реалізації правовідносин, які виникнуть на підставі укладеного договору, а також я даю свою згоду та право передавати, збирати, зберігати, використовувати, отримувати, поширювати, обробляти будь-яку інформацію про мене до/від/через ТОВ "Українське бюро кредитних історій", що знаходиться за адресою: 01001, м.Київ, вул.Грушевського, 1-д.

Дана згода діє протягом 5 років з моменту надання мною такої згоди Товариству. Після закінчення зазначеного терміну дію цієї заяви вважається продовженим на кожні наступні п'ять років при відсутності у Товариства відомостей про його відкликання. 

Я погоджуюся з тим, що реєстрація на сайті www.grivni.com.ua або оформлення заявки на послуги Товариства є відповідно до п.1 ст.11 закону України «Про захист персональних даних» достатньою формою згоди на обробку моїх персональних даних. Зазначена форма згоди дозволяє підтвердити факт отримання моєї згоди, при цьому письмова форма або інші докази для додаткового підтвердження мого вільного волевиявлення не будуть потрібні. Надаючи даний згоду я підтверджую, що мені роз'яснені мої права, що містяться в ч. 2 ст.8 закону України «Про захист персональних даних», а саме, що я маю право: знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; на доступ до своїх персональних даних; отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних; знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки. 

Дана згода може бути відкликана шляхом подання відповідного на електронну адресу Товариства відповідної заяви.

Готовы получить деньги на карту за 10 минут?

Подать заявку